Carolins träning

Kom i Form och Vässa Formen

6 september, 2014 | Kommentera (0)

Lördag och strålande solsken och jag har tillbringat nästan hela dagen vid datorn för att uppdatera och fila lite på upplägget för höstens Kom i Form kurser. Det är 7:e terminen som vi kör dessa kurser. Tiden går! 2-3 kurser med ca 30 deltagare i varje grupp har det varit sedan starten. Det har inneburit många härliga möten med många härliga individer 😀

För många innebär Kom i Form kursen den absolut första kontakten med styrketräning och gym. Många är skeptiska och inleder med orden – “Det här med gym är egentligen inget för mig”  Jag blir alltid lite extra smickrad av att just såna väljer att gå kursen. Att just vi har blivit det utvalda gymet där de kan tänka sig att pröva 😀

Många ser bilden av hög musik, massor med speglar och fullt av redan vältränade människor och tänker att de själva inte passar in. Trist, för så är det inte på alla ställen. De allra flesta som tränar på gym i dag gör det inte för att bli störst, bäst och vackrast. De gör det för att bli bättre på något annat eller helt enkelt för att må bra och orka med det vardagliga livet.

Personliga träningsprogram och en kostföreläsning i veckan under 8 veckor och sen är de allra flesta i gång. Kom igång kurs borde det egentligen heta, för man är långt ifrån från färdig efter 8 veckor 😉

På torsdag startar Vässa Formen, nytt för hösten 2014. Det är för dem som redan tränar regelbundet men som vill ha en extra kick, som vill höja ribban ytterligare och som behöver lite mer detaljstyrning på sitt upplägg och lite extra grupptryck 😉

Här är det en mindre grupp på 12 personer och de allra flesta har jag rätt bra koll på sedan innan. Ett gemensamt utepass per vecka – lite skitigare, lite tuffare och mycket roligare .-D

Det får var och en ett personligt kost- och träningsprogram, tre kroppskompositonsmätningar och de har rapporteringsskyldighet varje vecka hur det skött sin kost och träning. Här känner jag att både visselpipan och oxpiskan kan komma till användning 😀

Sitter som bäst och filar på första passupplägget för dessa tuffingar….

Jag sagt det förut va? Jag har världens bästa jobb, alla dagar i veckan 😉

bild-464

Postad: 6 september, 2014 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Motivation, Planering, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)