Carolins träning

Börjar man från botten kan det bara gå åt ett håll…

9 september, 2014 | Kommentera (0)

Jag har under de senaste dagarna träffat en del deppmuppar. Japp, jag kallar dem så. De som har kommit ur sina tidigare goda vanor och har svårt för att komma igång igen. Och de är deppigare än någonsin. Träningen har inte blivit av och dessutom har man börjat slarva med maten. Det är tungt.Pinsamt. Dåligt. Deppigt 🙁

Jag vill nästan ruska om dem bokstavligen, ibland gör jag det också, och högljutt förmedla – Gräv inte ner dig ännu djupare i gropen. Börja hoppa och ta dig ur gropen av misslyckande!

Det är så mycket lättare att komma tillbaka än vad det är att börja för allra första gången. Man vet ju härligt man mår när man är igång. Man vet hur gått belöningen “Resultat” smakar. Man vet känslan av att vara piggare, starkare, gladare och friskare!

Det finns ingen som helst anledning till att vara deppig, börjar man från botten kan det bara gå åt ett håll – Uppåt!

Säg till dig själv – “Jag är en av dem som tränar” och ge dig iväg och gör just så 😀

Låter jag äckligt käck? Är jag alltid en peppmupp (nytt namn som jag fick idag)?

Nopp! Men jag har lärt mig att det inte blir ett dugg bättre av att fastna i känslan av misslyckande. Ibland funkar det finfint att ljuga lite för sig själv. Man kan låtsas vara både pigg och positiv så bra att man faktiskt blir det 🙂 Jag testade i morse. Jag gjorde verkligen inte highfive med mig själv när jag såg mig i spegeln 04:45…

bild-467

Efter en stund på crosstrainern och lite tyst peptalk med mig själv behövde jag inte ens småljuga längre 😀

 

Att börja från botten bokstavligen, är vad jag gjort när det gäller min crawlsatsning. Kan meddela att utvecklingskurvan går åt det enda håll som är möjligt – UPPÅT! Jag rör mig numera framåt, har nästan bara luft i lungorna och håller mig flytande. Dessutom är det riktigt, riktigt roligt 😀

Postad: 9 september, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Fritid, Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Motivation, simning, Tankar, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)