Carolins träning

Intervaller och köpt motivation

14 september, 2014 | Kommentera (0)

Hade lite kvalitetstid med min lillebror igår. Det är alltid förknippat med viss ångest hos oss båda. Backintervaller…. 😛

Han har varit förkyld som en riktig karl till och från de senaste veckorna så hans träning inför Lidingöloppet har fått justeras en del och det har inte blivit några ordentliga intervallpass på ett tag. Av någon besynnerlig anledning har det inte blivit några intervallpass för mig heller trots att jag varit fullt frisk 😮

Fulla av energi och förväntan tog vi oss an Järabacken!..

Nä, så var det faktiskt inte riktigt. Brorsan sjönk ner i soffan och maken lockade honom med smörpimpade popcorn och filmmys istället för mjölksyra och hög puls. Jag själv drabbades av en släng av hypokondri men en halvtimme efter utsatt tid var vi på plats.

Uppvärmning, 5*15 sek sprint, 10*90sek i kraftigt motlut och 5*15sek sprint – så såg passet ut.

Efter uppvärmningen sa brorsan nåt klokt – ” Jag måste KÖPA nåt” han menade vad som helst, nåt nytt som kunde få fart på motivationen. Vi är allt lite lika ändå. Köpt motivation funkar för oss båda 😉  Nu gjorde vi inte slag i den saken direkt utan tog tag i backarna…

bild%201-3

Så helt fantastiskt jobbigt och skitkul! När det är så brant att varje steg känns som tung benpress, då trivs jag 😀

Han fick kramp i käkarna och jag var nära att kräkas/drabbas av löparmage. Efter de tuffa 10 långa var de sista 15 sekundrarna helt magiskt lätta. En välbehövlig känsla för våra tilltuffsade självförtroenden 😉

Supertaggade inför nästa veckas backpass, i alla fall är jag det.. Som extra motivator tog jag brorsan på orden idag 😛

bild%202-3

Nä, man kan inte ha för många löpardojjor eller träningskläder. Det är dagens sanning det. Tjänade dessutom 1000 spänn och tänk, det kan man ju köpa ett par tajts till för 😀

 

 

Postad: 14 september, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, familj, Fritid, Högintensiv, Klienter, Kondition, konditionsträning, Löpning, Mentalt, Motivation, Personlig Träning, Tankar, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)