Carolins träning

Som om ingenting hade hänt…

15 september, 2014 | Kommentera (0)

bild-470

….gick solen upp idag med. Idag är jag ingen peppmupp. Djupt bedrövad och med kraftigt nedsatt sömnkvalitet gick det knappt att glädjas över solen 🙁

Att det var val igår har väl ingen missat och Nej, detta är ingen politiskt blogg men att skriva om något annat i dag känns inte rätt.

Jag anser att alla har ett eget ansvar och att alla måste göra aktiva val när det gäller hälsan och sitt eget välbefinnande. Den åsikten har jag även när det gäller alla andra saker i livet.

Om fler tog ett eget ansvar för tillvaron och slutade skylla omständigheterna på taskig barndom, skolan, arbetsgivare, arbetsförmedling, svärmor, politiker eller föräldrar då har vi råd att hjälpa dem som verkligen behöver det.

De som verkligen behöver det- här och på andra ställen. Vi är människor allihopa ser ni..

Det finns få vinnare i dag. Oppositionen vann inte – de förlorade bara lite mindre.

Jag tror jag tar tillbaka det där med att alla borde rösta. Helt uppenbart är det 13 procent i landet som skulle stannat hemma. På vissa orter är det ännu värre…

Jag kanske tappar 13-20% av mina läsare nu, men vet ni vad – det gör absolut ingenting. Varmt välkomna tillbaka när ni läst på lite bättre. Läst vår historia och hämtar fakta från andra källor än avpixlat och fria tider. Känslor baserade på det är ingen bra grund för hur man väljer att rösta i ett riksdagsval.

Jag har statt i bakgrunden och hejat på under  den här valrörelsen. Det gör jag inte en gång till. Det räcker uppenbarligen inte att bara heja på – det krävs större engagemang än så. Gör om gör rätt!

 

Postad: 15 september, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)