Carolins träning

Bästa bror och Lidingöloppet…

27 september, 2014 | Kommentera (0)

Han är i mål! Sista delen i Klassikern är avklarad och jag har ju fått förmånen att coacha honom genom den sista delen – Lidingöloppet 😀

Han är ju en vältränad rackare men pannben OCH talang för allt han tar sig för. Han brukar protestera mot det sistnämnda och hävdar att han mest bara sliter. Det gör han galet bra i så fall 😉

Vi har haft knappa 10veckor på oss. Alldeles för lite med tanke på att han knappt sprungit nåt alls tidigare. Hade han varit en betalande klient hade jag inte tagit mig an honom, men han är min bror och springa skulle han ju göra i vilket fall som helst.

Han har slitit på och accepterat att “träningen ska vara en plåga och loppet belöningen”. Han har följt träningsprogrammet snudd på slaviskt, lite korrigeringar fick göras pga manlig förkylning. Men det har funkat fint 🙂

Målfokuserad utan dess like och med pannben som få, tog han sig i mål på 2:35 😀

Aborrabacken märkte han knappt att han passerade och det var just i uppförsbackarna han hade sin främsta styrka. Alla galna backintervaller har gett önskad effekt 😀

Sista 5 km var tuffa men han tappade inte tempot. Om jag är stolt? Som en TUPP!

Bäst av allt – han ska inte lägga löparskorna på hyllan. Ett backpass i veckan med syrran ska även fortsättningsvis ingå i träningsprogrammet (tyckte han klämde fram ett JA på det…).

Några 3mils rundor lär det dock inte bli på nån vecka eller två 😉

bild-474

 

Postad: 27 september, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, familj, Klienter, Kondition, Löpning, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)