Carolins träning

Årets PT? YEEY! Rösta på mej!

2 oktober, 2014 | Kommentera (0)

YES!!! Jag klarade mig igenom juryns granskning och är nu en av 38 nominerade till att vinna Guldhjärtat som Årets PT 😀

Totalt 1984 nomineringar till fem kategorier och jag lyckades hålla mig kvar!! Tack och bock kära jury!

Och kolla in motiveringen….

Med ett otroligt sug efter utveckling av både sig själv och sina klienter läser nog Carolin alla kurser och utbildningar som hon kommer åt.
 En väldigt uppskattad skribent på Pt kvinna och Kurera och en lika uppskattad PT på träningsresor och event.
 Ett energiknippe utöver det vanliga. Med glimten i ögat, inspirerar och vägleder hon sina klienter till
att uppnå resultaten de önskar och lite till. Allvar och skratt blandas i hennes föreläsningar i ämnet hälsa. Hon 
fångar åhörarna och bloggläsare på ett härligt sätt.
 Att hon är 42 år finns det nog ingen som tror. Nu är det verkligen hennes tur att bli hela Sveriges PT! Många företag har uppmätt en bättre hälsa genom Carolins ”predikan”
 med glimten i ögat. Carolin få vem som helst att tänja på sina gränser och nå sitt mål!
 Det bevisas av alla deltagarna i hennes ”Kom i form”-kurser.
 Hon skulle vara en mycket värdig vinnare av årets Guldhjärta 2014!”

Alltså, jag blir ju tårögd 🙂

Nu kan jag bara hålla tummarna för (läs-böna,be, tjata, hota, muta) så många som möjligt att gå in och lägga sin röst på mig. Har hört att man kan rösta hela 3 gånger så gör det för tusan. Jag vill ju gå på galej 😀

Utan att på något sätt göra detta till en könsfråga så noterar jag att senast en medelålders stark tant, förlåt jag menar – kvinna i sina bästa år blev utsedd till Årets PT  var 2010 då Lisa Kaptein Kvist gick och vann. Jag vet att hon är en av de som nominerat mig och jag är helt övertygad om att det är hon som var tvungen att outa min ålder. Jag vet att det var fler än hon som nominerade mig och jag är evigt tacksam för detta. Tokglad på riktigt!

Nu startar personvalskampanjen. Jag tänker TVreklam, flyers, affischer på stan, snygga t-shirtar med tryck samt att jag lovar vara riktigt snäll heeeela oktober tills dess att röstningen avslutas…. Snäll kanske va att ta i…

Ännu gladare blir jag om ni klickar in på länken nedan och röstar på mig 😀

http://fitnessfestivalen.se/guldhjartat/rostning/

Skrolla er fram till Årets PT -> klicka i pricken framför mitt namn -> skrolla vidare och tryck på “nästa” tills ni kommer till “klar” klicka där och gör om 3 gånger. Frågor på det?

orange pek

Postad: 2 oktober, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Personlig Träning, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)