Carolins träning

Att lära sig njuta….

5 oktober, 2014 | Kommentera (0)

….av det som är riktigt jobbigt har sina fördelar. Jag menar givetvis jobbig, riktigt ansträngande, fysisk träning 😉

Vet inte hur många gånger som jag och många med mig får höra – “det är ju lätt för dig att säga, du är ju vältränad”  då man pratar om hur härligt det är med träning.

Men man blir inte vältränad bara sådär enkelt. Och framför allt – man fortsätter inte att vara det utan att jobba vidare på det 😉

Att ta sig utanför sin bekvämlighetszon och göra det som är ovant eller betydligt jobbigare än vad man vanligtvis gör – det är fina grejer det! Vet ni varför? Jo, det är då man förbättrar sina fysiska förmågor ytterligare ett snäpp 😀

Mina härliga, ivriga och mycket pratglada Vässa Formen deltagare börjar verkligen lära sig att ta i på riktigt. De har alla tränat regelbundet under rätt lång tid men vill ju som sagt vässa formen ytterligare och då krävs det att man höjer ribban och börjar ta i på riktigt.

Nu börjar vi närma oss halvtid och de blir tystare och tystare för varje pass som går. Ja, då menar jag under passen, inte före och definitivt inte efter. Ju tuffare träning och ju tröttare de blir desto bättre är humöret och högre är skratten efteråt 😀

Den utmanande träning, träning som får en att göra ännu lite mer än vad man trodde var möjligt ger omedelbar belöning. Känslan av att lyckas med nåt man inte trott vara möjligt är helt obetalbar 😀

 

bild-477

 

Mörker, regn och rusk ger träningen lite extra krydda 😉

Njuter man av det som är riktigt jobbigt – ja, då är det rent av riktigt roligt att Vässa Formen 😀

 

 

Postad: 5 oktober, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Klienter, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Okategoriserade, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)