Carolins träning

Trainers Academy – bli vassaste gyminstruktören!

15 oktober, 2014 | Kommentera (0)

Nu har jag gjort slag i saken och gått ytterligare en utbildning som stått på önskelistan – Utbildning för att bli lärare på Trainers Academy 😀

Via Traniners Academy utbildas mycket kompetenta gyminstruktörer.

Anatomi, fysiologi, näringslära, träningslära, stretch, skaderisker och givetvis även praktiska övningar i gymmet för att lära sig hur man instruerar. Vill man inte arbeta som gyminstruktör får man ett galet bra bagage med kunskaper för att lyft sin egen träning till nya nivåer. Utbildningen har internationell standard och du blir nåt så tjusigt som ISTC- International Strength Training Coach.

Man kan välja att  läsa vissa delar via nätet och vissa delar lärarlett eller göra allt lärarlett.

Välutbildad gympersonal växer inte på träd precis men nu blir möjligheterna betydligt större då jag ingår i lärarteamet och e3 blir Learning Club för Trainers Academy 😀

Grymt bra utbildning även för mig personligen. Det är en sak att lära sig och förstå en sak, en helt annan att pedagogiskt kunna förmedla det till andra. Galet bra speciellt när det gäller anatomi och fysiologi som man inte pratar så ingående med klienter dagligdags.

Som vanligt levererar Personal Training School en utbildning av världsklass – vad sägs om att inleda allt med att alla deltagare fick göra slutprovet som de blivande gyminstruktörerna gör efter veckor eller till och med månader av pluggande 😉

Jorå, jag klarade det 😀

Ett mycket bra sätt att få oss medvetna om vilken kunskapsnivå gyminstruktörer från Trainers Academy ska ha.

Så alla kunskapstörstande smålänningar -nu finns det en rackarns bra utbildning ,med internationell standard på nära håll. Kursdatum kommer presenteras inom kort 😀

Mer info på –

http://www.trainersacademy.com

bild-479

Postad: 15 oktober, 2014 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Motivation, Personlig Träning, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)