Carolins träning

Årets PT – Jag är i FINAL!!!!!!

4 november, 2014 | Kommentera (0)

YES!! Jag är en av de 6 som fått flest röster av alla nominerade till Årets PT med chans att vinna Guldhjärtat!!

Jag var så galet glad över att någon ens nominerat mig. Att sen klara juryns granskning och bli en av de 38 PTs som  blev röstningbar, gjorde mig TOKGLAD och nu när jag är i FINAL skriker jag rakt ut 😀

Nu är ska juryn säga sitt och deras röster ska läggas ihop med folkets röst – typ som i Melodifestivalen 😉

24 536 röster har kommit in fördelat på alla kategorier, mer än dubbelt så många jämfört med år 2013. FETT mycket TACK alla som röstat på mig!!!! Tack och Bock och Puss och Kram och förlåt om jag tjatat hål i huvudet på er…

Vinnaren utses sedan på den stora galan under Fitnessfestivalen på Svenska Mässan 29 november.

Jag satt i bilen när jag fick reda på att jag lyckats ta mig till final och efter att jag skrikigt rakt ut dök den stora frågan upp – Vad ska jag ha på mig?? Jag trivs ju bäst i mina träningskläder men det står gala- smoking och långklänning. Får jag ha smoking tros?

Hittade en klänning från mitt gamla liv, livet innan träningskläder 24-7, men jag vet inte…känns inte riktigt Jag liksom…

bild-489

Jag har några veckor på mig att fundera, sminka till mig, kanske få på mig nåt annat än en sport-BH…

Än en gång TACK!! TACK ni som nominerat mig (vet att det är iaf 8 stycken!!). TACK alla ni som har röstat, vilket engagemang ni har visat!! Hoppas nu också att jag kan få säga TACK juryn om några veckor… 😉 Så jäkla glad är jag och snudd på lite mallig också. Det lönade sig att vara lite extra snäll en månad 😀

 

Postad: 4 november, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Jobb, Klienter, Personlig Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)