Carolins träning

Lyckas eller misslyckas – det är en inställningsfråga..

6 november, 2014 | Kommentera (2)

Jag hade finbesök ifrån dalkullan Catherine igår. Hon tar tåget till mig en gång i månaden. 5 timmar tar det om allt går som det ska – enkel resa… Hon har bestämt sig på riktigt att hon ska lyckas. Hon har ett tydligt, realistiskt och långsiktigt mål. Hon har skaffat sig de hjälpmedel hon anser sig behöva och hon följer sin handlingsplan om än med vissa förändringar. Går det som en dans? Nja, hade det bara handlat om hennes egen förmåga och vilja hade vägen varit spikrak. Men för vem är det så? Har man familj, ett gäng husdjur och eget företag med ett antal anställda handlar det inte bara om den egna viljan.

Vad göra när inte blir riktigt som man tänkt sig? Trycka på Stop? Kanske till och med på Rewind? Kanske på Pause? Ge upp och tänka att det gick inte den här gången heller? Eller tänker man att “OK, jag får göra på ett annat sätt men jag fortsätter att göra något som ta mig mot målet”.

Catherine är en klok kvinna och gör givetvis på det sistnämnda sättet 😉 Hon anpassar handlingsplanen efter omständigheterna – HON GER INTE UPP!

bild-490

 

Fokus på alla resultat hon redan har fått – smärtfri, mycket bättre kosthållning. piggare, starkare och ett antal kilo lättare. En riktig kämpe som inte ger upp i första taget. Klok som en bok men en väldigt sund syn på livet, jag lär mig nåt nytt varje gång vi träffas 😀

Handlingsplanen är reviderad, nya delmål är satta och Cathrine fortsätter mot målet 😀

 

Postad: 6 november, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Klienter, Kost, Motivation, Personlig Träning, styrka, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Lyckas eller misslyckas – det är en inställningsfråga..

  1. Lotta skrev den

    Jag vet inte hur många gånger jag gett upp men detta inlägg peppade mig! Nu är det jag som gör om planen så att jag känner att jag faktiskt klarar av att ta hand om mig själv. Med femtio olika saker att göra samtidigt är det viktigt att sortera ut vad som är viktigast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)