Carolins träning

Vässa Formen 10 veckor senare – Formen är vansinnigt vass

21 november, 2014 | Kommentera (0)

Nu äre slut…. Vässa Formendeltagarna har gått i mål och de har gjort det såå snyggt 😀

Vilket gäng! De har hoppat, sprungit, krälat, burit, dragit och pressat i ur och skur varenda torsdagskväll under hösten. Nu var det här inga nybörjare men alla vill på ett eller annat sätt höja ribban, bli lite snabbare, lite starkare, lite uthålligare kort sagt – Vässa formen 😉

De har inte bara slitit under våra skitiga torsdagspass som en deltagare så fint beskrev som – “Typ ta-i-tills-du-nästan-dör-och-då-tar-du-i-lite-till-träning”, de har även lagt in en högre växel under sina egna träningspass samt tagit tag i sina kostvanor ytterligare. Varje vecka har de avlagt rapport och jag kan säga att de gjort så väl ifrån sig…Okej, jag har fått tjata, använda röda versaler och ibland slitit mitt redan mycket korta hår… Vill man vässa formen är kosten ack så viktig 😉

Men vilka resultat de har fått!! Rackarns massa onödiga fettkilon är borta, musklerna sväller, de är starkare än någonsin, modigare än någonsin och de bär iväg med vem som helst utan att blinka numera. Piggare, gladare, friskare, starkare och medvetna om att de klarar av så mycket mer än vad de trodde var möjligt för bara 10veckor sedan 😀

Ganska ofta har de sagt ” Näää, det gååår inte” men de har alltid försökt och de har alltid lyckats… STORT FETT TACK för att ni gjort torsdagskvällarna till veckans höjdpunkt under hösten. I mitten på mars kör vi igång igen 😀

bild 5

bild 4

bild 3bild 1

bild 2

 

 

 

Postad: 21 november, 2014 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Motivation, styrka, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)