Carolins träning

1 månad kvar – Bästa Julklappstipset hittar ni här!

24 november, 2014 | Kommentera (0)

Tänkte vara ute i god tid med julklappstips i år. Bästa tänkbara julklapp måste väl ändå vara något som innehåller en upplevelse, god mat, kanske lite bubbelpool, nya kunskaper och MASSOR AV MJÖLKSYRA; SVETT OCH PULS!!!???

Oj, det där sista får jag kanske inte skriva för Ynxerums-Nina, hon har nämligen sagt att jag måste arbeta på att vara lite mer mild och mysig när det gäller just den här saken…

14-15 februari ställer vi nämligen till med en Träningshelg Mini, en tillställning som jag ska få rodda alldeles själv utan min kära kollega Lisa Kaptein Kvist vid min sida. Ingen fara – vi är inte osams på nåt sätt! I april kör vi en fullsizeweekend ihop igen 😉 Hon är bara fullt upptagen med alla sin träningsresor till varmare breddgrader ( ska hon aldrig gå i pension och lämna över till mej?!)

Vad händer under helgen? Klipper friskt info från Yxnerum Hotel & Conference hemsida, den där Nina är ju så bra på att formulera sig-

“För dej som vill ha en extra boost i vintermörkret med ny energi och inspiration
Nu kör Yxnerum åter igen en riktigt inspirerande helg för dej som gillar att röra på kroppen. Denna gång i ett något kortare format men fortfarande fullmatad med bra träning och god mat! Få förmånen att träna med Sveriges absoluta PT-elit! Vår två tidigare träningshelger under hösten 2014 blev succé!

Din nivå är inte det viktigaste utan mer att du älskar att inspireras av andras entusiasm och kanske behöver du en nystart till din egen träning eller det där lilla extra som krävs för att orka genom vinterns mörker! Vältränad och inte så vältränad. Kille och tjej. Gäng, par och singel. Eller varför inte nyttja detta tillfälle och förlägga er klubbs träningsläger här? Alla är välkomna!”

“Det kommer bli träning både inne och ute – vi har ju en egen sporthall för aktiviteter inomhus och en underbar miljö för utomhusträning. Ta med kläder för alla väder! Tillåter vädret så kommer vi självklart att köra ett pass i vår häftiga hinderbana – är det mycket snö så är det hinder nog!”

Träningshelgpaket 1650 kr per person
I paketet ingår:

Logi (dubbel- eller enkelrum) lördag- söndag
2 luncher inklusive måltidsdryck
1 3-rätters middag på lördagkvällen exklusive dryck
2 st ”mellis”- det ena tillagar vi tillsammans med Carolin som ger tips om bra mellanmål
1 st föreläsning (Mat för resultat)
2 planerade fyspass- ett på lördagen och ett på söndagen
1 morgonpass på söndagen- utomhus”

Hm.. “Carolin ger tips om bra mellanmål”, hur många varianter på äggviteomelett kan jag hitta på tror ni?… Jag lovar, jag ska göra mitt allra bästa 😛

En helt fantastiskt bra sak med det hela är att ev Alla Hjärtansdagspresent är ju fixad på köpet liksom 😀

Min kära make vägrar dock hänga med den här gången också. Den här gången fick han faktiskt frågan om han ville följa med, ni vet – bada lite bubbelpool, äta gott, slippa bädda sängen, TRÄNA STENHÅRT TILLS DET SPRUTAR MJÖLKSYRA UR ÖRONEN!! Hans svar – “Nja…jag är skeptiskt” Vi har helt olika syn på vad som är passande helgnöjen, han och jag… But his a keeper anyway 😀

Nu kom jag ifrån ämnet. BOKA NU!! klicka på länken nedan så har ni fixat värstabästa julklappen en hel månad före jul 😀

http://www.yxnerum.se/evenemang/aktuella-evenemang/traningshelg-mini/

 

2986553bba6a772b069e64dd9a74adc1

Det kommer bli en helt grymt bra helg, men jag vågar nästa lova att det inte blir några dopp i sjön i februari om ni inte absolut propsar på det. Det var kallt nog i den där sjön redan i oktober kan jag meddela 😮

 

Btw, instagramtävlingen som jag skrev om igår – JAG (och några till)VANN!! Bästa träningsplatsen ÄR HÄR och NU 😉

Postad: 24 november, 2014 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Hälsa, Kondition, Kost, Löpning, Motivation, Okategoriserade, Personlig Träning, smidighet, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)