Carolins träning

PT dagar, Fitnessfestival och Guldhjärtegala – Here I Come!!

27 november, 2014 | Kommentera (0)

Nu är det äntligen dags! I morgon bitti drar jag till Göteborg för PTdagar, Fitnessfestival och Guldhjärtegala. Om jag är laddad – Skojjar ni?? 😀

Programmet under PTdagarna är späckat med föreläsningar och pass, inspiration och batteriladdning alltså 😀

Under Fitnessfestivalen återfinns jag i montern som Personal Training School, En Svensk Klassiker, Polar, Craft, Vätternrundan och Enervit. Där ska jag och mina PTkollegor visa hur du tränar inför Klassikern. Nä, jag ska varken crawla eller staka i nån skierg. Vi snackar/visar styrkeövningar för att bli bättre rustad för de olika momenten 😉

Och på lördagkväll gäller det alltså….. Prisutdelning till ÅRETS PT!! Jag och 5 andra oerhört kompetenta PTs har ju tagit oss till final!!

Jag satt och kollade upp de andra lite extra härom kvällen och jag kan meddela att jag är i galet gott sällskap. Är grymt glad, tacksam och stolt över att få vara i just det sällskapet. Grymt nöjd bara med det 😀

Hur det än går på lördag så vinner jag titeln som Årets PT i Småland och hela södra Sverige. Nu finns det inte nån sån utmärkelse men OM det skulle finnas så hade jag tagit hem det. En får va gla för dä lilla 😉

Nähä hörni, nu ska fila lite på tacktalet, packa ner mina galejkläder. Nopp, det blir varken klänning eller några höga klackar men väl en BH som inte är av sportmodell, det ni 😀

 

bild-496

Postad: 27 november, 2014 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Hälsa, Jobb, Klienter, Löpning, Okategoriserade, Personlig Träning, simning, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)