Carolins träning

Ännu ett julklappstips – galet bra hörlurar!

11 december, 2014 | Kommentera (0)

Jag gillar instagram, a lot! Har hakat på två instagramtävlingar hittills och vunnit båda. Jag gillar alltså instagram, a lot 😀

Vann ju en valfri utbildning på Concept Education. Riktigt schysst pris!

Och  nu senast vann jag Personal Training Schools tävling och vann ett par Rio Sport earphones från Urbanintsa 😀

bild-499

Burpees, knäböjshopp, löpning i ösregn och blåst, skierg och annan form av headbanging – De sitter som en smäck!!

Nu fick jag ett par rosa…men vet ni – det tänker jag inta klandra de stackars hörlurarna för ett dugg då de funkar så galet bra. De sitter inte bara på plats, det är bra ljud också.

Julklapps tips Nr 3 från mig alltså 😀

Kommer ni inte ihåg de andra två?

Nr1 – Träningsweekend  i Yxnerum 14-15/2 alt 25-26/4 (jag hade ju pussat tomten fram till nyår minst om jag fått det alltså)

http://www.yxnerum.se/evenemang/aktuella-evenemang/traningshelg-mini/

http://www.yxnerum.se/evenemang/aktuella-evenemang/traningshelg/

Nr2 – Djuriskt snygga träningskläder från http://powerwoman.com

Och så Nr 3 – Hörlurar från http://se.urbanista.com

 

I  morgon bitti pluggar jag in hörlurarna igen – dags för ytterligare ett pass i Skiergen. Det är fortfarande den tråkigaste träningsformen jag prövat på (näst efter powerwalks men då får man iaf vara ute..) För att förgylla mina timmar med stakandet så sjunger jag med i musiken, jag sjunger mitt allra bästa och omgivningen får roa sig med att gissa låten. De börjar bli riktigt duktiga på det faktiskt 😀

Jag blir också bättre och bättre, på att härda ut … Jag har väl aldrig längtat efter snö så mycket som i år. Winter is coming – sooner or later 😉

 

Postad: 11 december, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Kondition, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)