Carolins träning

Hur många steg går du i Jul?

17 december, 2014 | Kommentera (0)

Denna informativa lilla bild fanns i mitt instagramflöde i morse och som den entusiastiska partypoopern jag är bara måste jag ju förmedla den 😀

bild.PNG-10

 

Vet inte hur exakt man kan räkna med att den är men man kan ganska lätt konstatera tre saker-

1. Julmat innehåller en jäklans massa kcal

2. Promenader är inte världens mest effektiva motionsform

3. Clementiner, lutfisk och lax är bra grejer 😉

Nu brukar man ju säga att “det är inte det man äter mellan Jul och Nyår räknas utan det man äter mellan Nyår och Jul” Sant, men börjar man räkna julen från första advent till trettondagen eller ännu värre, tjugondag Knut, så bör man vara mer än välfylld med energi både här och där om man inte ser upp 😉

Har ni någon gång ångrat att ni inte åt mer knäck eller drack mer glögg, eller tryckte in en skinkmacka till under en julhelg? Har ni någon gång ångrat ett sunt val?… Det har då inte jag i alla fall 😛

Jahopp gott folk, det var väl i stort sett allt jag ville förmedla idag 😀

Partypooooooper – Thats me 😀

 

 

 

Postad: 17 december, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)