Carolins träning

Äta, sova, träna, äta, sova, träna – mitt recept på en riktigt God Jul

21 december, 2014 | Kommentera (1)

…släng in lite solstolshäng och där har ni mitt recept på en riktigt God Jul 😀

I morgonbitti bär det av. De senaste 7åren (typ, tror jag) har vi åkt till samma ställe, samma hotell och till och med haft samma rum. I år är vi lite wild and crazy och byter ö och vet inte mycket mer än att gymmet är stort 😀 Det lilla sockergrynet har gått runt och trott att vi ska till en helt annan ö hela hösten, han har inte helt full koll 😉

Viss koll har han dock. Jag vill så förtvivlat gärna till Playitas på Fuerteventura men han vägrar – “Jag tänker inte åka på nåt j*la träningsläger” säger han och när jag förklarar att man inte måste träna men väldigt goda möjligheter ges, säger han “Ett ställe fullt av träningsidioter tänker jag inte åka till”, jag funderar på hur han tänkte när han gifte sig med mig egentligen… 😮

Till Fuerteventura bär det i allafall. Väskan(orna) är packade, jag är mer än redo. Tror jag. Funderar fortfarande på om jag glömt göra nåt viktigt innan vi åker…Träna, äta, sova, träna, äta, sova – inte tänka så mycket, precis vad jag behöver just nu 😀

Nu behövs inga kulturella upplevelser eller andra äventyr. Ett träningspass per buffémåltid och tupplurar i solstolen däremellan – jag är en enkel människa 😉

bild-500

Kort taget mitt i en pedagogisk burpee på Gran Canaria Julafton 2012. Närmare dans kring granen än så här lär jag inte komma i år heller 😉

Nästa inlägg skrivs alltså från varmare breddgrader 😀

Postad: 21 december, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Motivation, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Äta, sova, träna, äta, sova, träna – mitt recept på en riktigt God Jul

  1. Katrine skrev den

    Vi får väl ta och åka till playitas tillsammans då vi gjort succé med vår Mat undersökning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)