Carolins träning

Träna, äta, sova – en vecka går fort!

28 december, 2014 | Kommentera (0)

Tiden går så fort när man får göra det man tycker är roligt. Det häftiga med att resa bort en vecka är dock att man minns det så mycket mer än om man varit hemma och man lever på det läääänge. Efter att jag gnällt över soldiset (som visade sig vara sand) de första två dagarna, har vi haft strålande väder varenda dag. Klaga på vädret funkar alltså 😀

Nu har jag mocklat i minst en timme för att få alla bilder och bildtexter att hamna rätt men den här j*kl* paddan lägger allt huller om buller…. Jag skriver helt enkelt vad jag vill ha sagt och ni får helt enkelt lista ut vilken bild som hör till vilken text, ok?

Varje morgon har inletts med kaffe på uteplatsen med makalös utsikt. Soluppgång över havet 😀

Efter en sån start är det inte direkt nån uppoffring att ge sig ut och springa längs med stranden. Jag gillar solstolshänga och har läst en hel del men jag måste få lite avbrott i det hela annars blir jag på tok för rastlös, gymet låg precis bredvid soldäcket, så lämpligt 😉

Inte det bäst utrustade gym jag sett men med lite fantasi har även styrketräningen funkat finfint 😀

Den där uteplatsen har det inte bara druckits kaffe på, cirkelfys funkar finfint var man än befinner sig. Ett galet bra sätt bota rastlöshet på 😀

Efter vår lilla gå vilse incident på beckmörka stranden första kvällen, har vi gett oss ut i god tid före solnedgången och inget mer mörkerirrande har tack och lov behövts. Att promenera tycker jag är rätt trist i vanliga fall men i de här omgivningarna är det heeeelt okej 😀

Givetvis har det blivit en del bad bland helt fantastiska vågor. Fick ganska fort ökad förståelse för alla nakenfis tyskar längs med stranden. Efter en våg eller två höll blir man snudd på lika naken som de, det gäller att hålla hårt i tygen kan jag meddela 😛
imageimageimageimageimageimageimage

 

Träna, äta, sova – japp det är i stort sett så veckan har sett ut, precis som jag ville ha det 😀

För att lugna de som eventuellt oroar sig över att jag inte vilat tillräckligt under semestern kan jag meddela att det blivit 8-9timmar natt vila, en tupplur eller två i solstolen varje dag och om jag räknat rätt, typ 21timmar per dygn som inte ägnats åt träning. En rätt fair fördelning tycker jag, det är ju ändå semester 😉

Lägg till mycket, god och nyttig (om man väljer rätt i bufféerna) mat och jag är mer än laddad för en rivstart på nya året! I morgonförmiddag åker vi hem och det känns helt okej. Veckan här har tjänat sitt syfte -Träna, äta, sova -mitt recept på en lyckad jul 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postad: 28 december, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Okategoriserade, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)