Carolins träning

Powerwoman, igen…

8 januari, 2015 | Kommentera (0)

Jag tipsade ju om djuriskt snygga träningskläder från Powerwoman innan jul. Jag bara måste återkomma till detta. Ty de är inte bara djuriskt snygga visade det sig när jag fick hem dem. De är ta mig tusan de bästa träningskläder jag någonsin haft!!

Jag har faktiskt varit lite orolig över om det möjligen är mig det är fel på, då typ alla träningstajts jag äger har förmågan att vilja åka ner. Jag får går och dra upp dem i tid och otid. Jag lever ju i min träningskläder och då är det rätt schysst om de sitter på plats utan min hjälp 😉

Tajtsen från Powerwoman sitter som en smäck! Bred linning och en passform som är fenomenal! Dessutom känns materialet galet lyxigt och de är så många schyssta och genomtänkta detaljer som gör att de helt enkelt är det bästa jag testat. De är alltså inte bara snygga utan synnerligen funktionella. Kompressionsbrallor som man verkligen förväntar ska hålla allt på plats klarar det galant, mycket tack vare den BREDA linningen. Varför har alla andra missat den?

Varenda kvinna med power bör ha minst ett par av dessa i sin garderob. Jag vill ha ALLA modeller. Det kommer visst en snakevariant i januari och de bara måste jag ha 😛

Topparna – de är ju bara så snygga att de lämpar sig för värsta festtillställningen. Svettfesta är min favoritsyssla så passar  kanon 😀

Nu väntar jag bara på att de ska komma med en kollektion med cykelkläder. Där behövs det verkligen lite snyggt nytänk 😉

Klicka in på länken nedan….

http://powerwoman.combild%202.PNG

bild%201.PNG-2

 

Postad: 8 januari, 2015 Av: Carolins träning Kategori: Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)