Carolins träning

Gör februari till värsta energiboosten! Boka Yxnerums Träningshelg mini!

14 januari, 2015 | Kommentera (0)

Nu är det mycket fokus på träning, nystart och högt uppsatta mål som ska nås. HÄRLIGT!! Jag vill verkligen inte verka som en kraxande olyckskorp, men jag vet att det kommer motivationsdippar… de drabbar även den bäste. Min rekommendation är alltid – bit ihop! Vad är alternativet? Ge upp och börja om igen? Hål i huvet enligt mig 😉

Vill man nu mota Olle i grind och se till att hålla motivationen uppe hela vintern/våren bör man absolut boka in Träningshelg Mini på Yxnerum Hotel & Conference 😀

På självaste Alla Hjärtans Dag! Jag kan inte lova att det blir speciellt romantiskt men rackarns roligt!! Eller i alla fall lärorikt, inspirerande och jobbigt 😀

Jag tog mig friheten att saxa ut info från Yxnerums hemsida, se nedan –

“Träningshelg – mini 14-15 februari

För dej som vill ha en extra boost i vintermörkret med ny energi och inspiration

Nu kör Yxnerum åter igen en riktigt inspirerande helg för dej som gillar att röra på kroppen. Denna gång i ett något kortare format men fortfarande fullmatad med bra träning och god mat! Få förmånen att träna med Sveriges absoluta PT-elit! Vår två tidigare träningshelger under hösten 2014 blev succé!

Din nivå är inte det viktigaste utan mer att du älskar att inspireras av andras entusiasm och kanske behöver du en nystart till din egen träning eller det där lilla extra som krävs för att orka genom vinterns mörker! Vältränad och inte så vältränad. Kille och tjej. Gäng, par och singel. Eller varför inte nyttja detta tillfälle och förlägga er klubbs träningsläger här? Alla är välkomna!

Till vår hjälp även denna gång har vi åter igen valt oerhört inspirerande och meriterade Carolin Helt :

  • Carolin Helt– Int. Lic Personligtränare, Nominerad & finalist till Årets PT 2014 , diplomerad Hälso- & Kostrådgivare, driver gym & kursverksamheten e3 Träning & Hälsa, skribent på Kurera & PT Kvinna

Det kommer bli träning både inne och ute – vi har ju en egen sporthall för aktiviteter inomhus och en underbar miljö för utomhusträning. Ta med kläder för alla väder! Tillåter vädret så kommer vi självklart att köra ett pass i vår häftiga hinderbana – är det mycket snö så är det hinder nog!”

 

Glöm Vabruari!! Gör Februari till värsta energiboosten 😀

Klicka på länken nedan och anmäl er nu!!

http://www.yxnerum.se/evenemang/aktuella-evenemang/traningshelg-mini/

 

 

Postad: 14 januari, 2015 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Hälsa, Jobb, Kondition, Kost, Motivation, Okategoriserade, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)