Carolins träning

Hjärnan funkar bäst när kroppen rör sig..

25 januari, 2015 | Kommentera (0)

Vindstilla. Gryning. Ingen klocka. Inget pulsband. Ingen musik. Bara jag, snön och huvet fullt med tankar. Det är ju så, hjärnan funkar bäst när kroppen är i rörelse. Ibland är det mest bara det jag är ute efter, att få rensa huvet. Problem löses, planer görs samtidigt som pulsen stiger och svetten lackar. Det som verkade lite hopplöst och tungt innan känns efteråt som, om inte en baggis, så åtminstone genomförbart 😉

Nä, inte ens jag är en glad och positiv skit för jämnan men jag har hittat ventilen – Fysisk träning. Hur, var eller vad spelar inte så stor roll bara man gör det…

Disciplin, fokus och förmågan att prioritera rätt, är egentligen allt som krävs 😉

Träna gott folk, träna för både kropp och knopp!

luft

Postad: 25 januari, 2015 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Motivation, Okategoriserade, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)