Carolins träning

Januari – en rackarns bra månad!

1 februari, 2015 | Kommentera (0)

Jösses, bara 11 av 12 kvar! Månader på året alltså. Ska de resterande gå i samma tempo och vara lika innehållsrika kommer 2015 gå till historien.

Att öppna gym är inget för den arbetsskygge kan jag meddela… Men rackarns så roligt. Nya bekantskaper varje dag och det är ju bara så roligt att se att de gillar stället lika mycket som vi 😀

Jag kör  varannan dag i Nässjö och varannan i Värnamo och på det sättet har mitt redan världsbästa jobb blivit ännu lite bättre. I Värnamo får jag jobba för att få nya medlemmar och klienter, bygga upp ett förtroende, sälja in e3, mig och mina tjänster, medan jag i Nässjö har fullt upp med att hinna med alla. I vanlig ordning trivs jag som bäst där jag är för stunden 🙂

Förutom att januari har innehållit nya bekantskaper så har det även trillat in lite nya spännande uppdrag. Nya PTklienter från diverse orter, föreläsningar, event och lite annat smått (ja, rätt stort faktiskt) och gott. En jäkla kick för mig redan nu men mer om det när allt är spikat och klart 😉

Februari har jag därför inlett med en “ledig” dag. Tur att jag lyckats klämma in en sån för annars hade jag aldrig hunnit med allt jobb som blivit liggande hemma 😉

En snabb koll på schemat och jag ser att schemaläggaren (jag) har sett till att jag inte har en endaste ledig dag under resten av månaden…känner mig nästan som Paolo Roberto.. 😉

Tror bestämt att februari kommer att gå som en dans. Massor av skoj är i piplinen. Kom i form kurserna drar igång, knökfulla i vanlig ordning. Lite extra spännande denna gång då det är världspremiär för Värnamoborna 😀

Träningshelg Mini i Yxnerum – ytterligare en världspremiär då jag ensam får rodda detta evenemang. Lisa “den fule” är på nån träningsresa på varmare breddgrader eller om det var nån lyxig skidort och Nina “den goda” lyser med sin frånvaro. Kvar blir då bara jag “den onde”. Extra spännande!

Även om mitt skidåkande gått helt åt skogen på grund av allt jobb så är jag noggrannare än någonsin med att följa mitt mantra – Äta, Sova, Träna. För att vara på topp måste man ta hand om sig.punkt.

När man tycker att man har som minst tid till det, det är då träningen, sömnen och de goda matvanorna behövs som bäst. Det har jag vetat länge och nu känner jag verkligen av effekterna som dessa tre grundpelare i min tillvaro ger. Piggare, gladare, friskare, starkare och eventuellt snäppet smartare – jepp, så är det 😀

Det gäller bara att se möjligheterna. Nu har jag ju det rätt förspänt då jag befinner mig på gymet alla dagar i veckan, men jag kan erkänna att vid 20:30 snåret efter en lång intensiv dag, krävs det en hel del beslutsamhet och disciplin för att stanna kvar ytterligare en timme för att hinna med sin egen träning. Jag gör det, för jag vet att jag mår så bra av det. Istället för att vara trött, sliten och lite hungrig är det en pigg, glad, nöjd och skithungrig fru som kommer hem 😀

Äta, sova, träna, arbeta och en lottvinst på 100 000 spänn(jo, det är sant!) – så skulle man kunna sammanfatta januari 2015 för mig 😉

4 av 5 kommer garanterat februari att bjuda på. Vill inte verka girig, men dyker det 5:e upp i brevlådan även denna månad är jag inte den som är otacksam 😉

bild-511

Balans i livet är viktigt. En stabil fysik gör det ack så mycket lättare. Värt att jobba för, varje dag 😉

Postad: 1 februari, 2015 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Hälsa, Jobb, Klienter, Kost, Motivation, Personlig Träning, styrka, Styrketräning, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)