Carolins träning

2 träningspass per vecka, annars blir det löneavdrag!

5 februari, 2015 | Kommentera (0)

Jippi! Heja Kalmar Vatten! Det är de som ställer kravet ovan på sina anställda. En arbetsgivare som verkligen månar om sina anställdas hälsa:-D

Ett pass ska vara styrketräning (YES!!) och ett pass får de välja alldeles själva hur de aktiverar sig.

Detta har pågått sedan 2007 och resultatet – Gladare medarbetare med färre belastningsskador och mindre sjukfrånvaro 😀

Jag är egentligen emot tvång och anser att det är individens eget ansvar att ta hand om sin hälsa men tyvärr är det allt för många som inte begriper sitt eget bästa och det är fler än de själva som får betala för det.

Många är de företag som erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag som de själva fritt får spendera. De som redan är igång drar nytta av det, men tyvärr når man sällan de som behöver det som bäst. Det blir på sin höjd nån massage som helt ärligt mest bara ger lindring för stunden och går inte på den verkliga orsaken till problemet – för dåligt tränade muskler. Jo, jag är massör också…

Vi har lag på bilbälte pga trafiksäkerheten, tänkt att rädda livet på oss.

Det borde ta mig tusan vara lag på att ta hand om sin hälsa på andra sätt också – Lag på träning kan kanske vara nåt  😉

 

http://www.di.se/artiklar/2015/1/27/arbetsgivarkravet-trana-tva-ganger-i-veckan/

Postad: 5 februari, 2015 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Motivation, Okategoriserade, Skador/besvär, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)