Carolins träning

Hårt arbete lönar sig…

8 mars, 2015 | Kommentera (0)

Nu har jag haft en sån där tokbra arbetsdag igen. Lång och välfylld 😀

Att arbeta med Personlig Träning är verkligen en ynnest. Att få följa olika individers utveckling är verkligen nåt alldeles extra. Ibland går det upp och ibland går det ner, vägen är sällan spikrak men resultaten kommer alltid till dem som hänger i och inte ger upp.

Siw är en av dem. Vi har kört ihop sen i början på september. hon är en av dem som verkligen gjort sin hemläxa mellan våra pass och som alltid – hårt arbete lönar sig 😉

Idag var det dags för examen – kroppskompositionsmätning och det sista bokade passet vi har denna omgång (hoppas dock på att det blir fler, för hon är rätt kul den där Siw även om hon muttrar ilsk och svär en hel del).  Och vilket slutbetyg hon fick! Kraftiga förbättringar med en betydligt mer vältrimmad kropp, starkare än någonsin och en kropp som inte gör lika ont längre 😀

Detta presterar hon efter två veckor på varmare breddgrader, hon kom hem sent igår kväll och var lite jetlaggad men taggad. Hon har dock inte tagit semester ifrån allt, alla träningspass har hon flitigt dokumenterat. Det har varit alltifrån löpning till yoga och cirkelfys i solnedgången. Jag säger det igen – Hårt arbete lönar sig 😉

bild-518

Eftersom vårsolen sken så förtvivlat firade vi av det sista passet utomhus, för att vi ville och kunde.

Siw är en av Vässa Formendeltagarna, hur tusan ska hon kunna vässa vidare på denna redan tokvassa form? Ska bli mycket kul att följa… Hårt arbete lönar sig….alltid 😉

Postad: 8 mars, 2015 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Hälsa, Kost, Motivation, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)