Carolins träning

Kvinnor mellan 35-60år får silvermedalj…

4 april, 2015 | Kommentera (0)

Nu skulle man ju kunna förvänta sig ett mysigt litet påskblogginlägg med recept på några söta små rawfoodbollar i äggformat, men icke. Trots att jag är en medelålderskvinna som förväntas uppskatta dylikt…jodå, följer man strömmen och är “normal” är man väldigt intresserad av gott godis, kan man få klassa det som nyttigt är det en bonus. Sen ratar man potatis och kålrötter, nej FÖRLÅÅÅT jag menar ju gluten, GLUTEN är ju nya satan. Och laktos också, litegrann, i alla fall för den som vill ligga steget före..

Läste en massa obehagliga siffror i morgonens JP. Bland annat följande mening tyckte jag var lite extra intressant om än icke speciellt förvånande

” Ungdomar mellan 12-15år äter mest godis, näst mest äter kvinnor mellan 35-60.”

En ganska ohedrande andraplats skulle jag vilja påstå. Och ursäkta mig men jag äär en obotlig och notorisk party pooper – Är det inte just denna kategori som ligger på förstaplats på listan över mest flitigaste mirakelmetods- och superdietsanhängare? Wonder why?…

Sådärja! Storhäxan – thats me 😀

bild-512

Postad: 4 april, 2015 Av: Carolins träning Kategori: Blogginlägg, Hälsa, Kost, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)