Carolins träning

PT Kvinna har återuppstått!!

10 juni, 2015 | Kommentera (0)

 

 

ÄNTLIGEN!! Som ni har väntat och längtat 😀 PT Kvinna återuppstår som nättidning med Lisa Kaptein Kvist och mina klokheter samlade på ett och samma ställe. Fatta hur bra detta kommer bli. Vi siktar på att bli världens bästa, typ som Karlsson på taket. Sikta mot stjärnorna, nå trätopparna iaf, ja ni vet 😉 Lisa beskriver vår ambition så bra enligt nedan ->

Då är vi äntligen igång, en webbversion av den väldigt omtyckta PTKvinna. Det är med stor glädje och stolthet som jag fortsätter i rollen som ”chefredaktör” Det heter kanske inte så i en webbtidning men jag är stolt över titeln så jag behåller den!

Jag är lika stolt att ha Carolin Helt vid min sida. En kvinna med en raket där bak, en väldigt klok och sund inställning utöver att hon är en väldigt duktig Personlig Tränare!

LisaochCarolin

Jag tror starkt på konceptet att rikta sig till kvinnor som kanske inte börjat träna än eller som kanske bara tränar lite sådär ibland och vill lära sig mer. Vi har ju alla olika mål med vad vi väljer att läsa. Jag läser gärna andra träningstidningar med bra artiklar och kloka skribenter. Men jag förstår också att dessa tidningar inte tilltalar alla.

Det är ju väldigt vältränade tjejer på bilderna. Vissa övningar är mycket avancerade och det kanske blir för tufft för dem som är i ”start” fasen.

Ibland läser jag även tidningen Body, detta för artiklarnas skull. Läser oftast de som handlar om kost. De ligger på en ganska hög nivå. De som skriver dem har verkligen en gedigen utbildning. Nu hör det till saken att jag är en sådan kost och närings nörd så detta passar mig. Förstår att detta blir överkurs för de flesta och bilderna på killarna… Huwa… Rätt biffiga bitar!

Därför gläder det mig att vi nu, igen, ska komma igång med träning, kost och hälsa på en mer lagom nivå. I min Pt värld talas det mycket om att man som Pt ska specialisera sig på ett visst område och på vissa klienter för att nå framgång. Jag känner lite tvärtom. Jag gillar att träna och träffa alltifrån Fredrik 80 år vars mål är att kunna fortsätta spela golf till Lina, vars mål var att komma form till sitt bröllop. Gisses vad duktig hon var!! 20 kg mindre fett!! På ett halvår!

Kanske är det det som är min specialité…?

Att få folk att hitta drivet, hitta sitt mål och finna sin väg dit. Ja, då har jag nog hamnat rätt – på en webb där jag får skriva till er som just har detta som mål.

Hörs snart igen
Framtiden är så ljus så sätt på dig dina solglasögon
Hälsningar
Lisa Kaptein Kvist
Chefredaktör, lic, Int, Personlig Tränare

 

 

Klicka in på http://ptkvinna.se/ och för tusan – gilla oss på facebook på stört -> PT kvinna – Träning för vanliga kvinnor

Postad: 10 juni, 2015 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Blogginlägg, Fakta, föreläsningar, Hälsa, Högintensiv, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Läsning, Löpning, Mentalt, Motivation, Personlig Träning, simning, Skador/besvär, smidighet, Stretch, styrka, Styrketräning, Tankar, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)