Carolins träning

Adjöss och Goodbye!

21 juni, 2015 | Kommentera (0)

562:a… mark my words- FEMHUNDRASEXTIOANDRA blogginlägget och det sista här på Kurera..! Jepp, det är dags att dra vidare nu 😉

När jag fick frågan om att börja blogga för ganska exakt 3år sedan, var jag orolig för hur i hela friden jag skulle lyckas hosta ur mig minst tre inlägg i veckan (så såg ÖK ut). Men det har inte varit några problem alls faktiskt. Till att början med hade jag så mycket att säga att jag tror bestämt att jag snittade 5 i veckan utan problem och jag tror jag misslyckats en enda gång, (plus den här veckan om jag ska vara ärlig, but Hey! Midsommar..)

Det är inte alls så att jag tycker att jag fått mitt sagt, att orden och åsikterna liksom tagit slut – INGEN risk! Jag kommer fortsätta skriva för Kurera emellanåt men de mer regelbundna inläggen kommer jag framledes publicera på ptkvinna.se 😀

Tillsammans med eminenta Lisa Kaptein Kvist kommer jag nu att göra mitt bästa för att hosta upp intelligenta artiklar på ptkvinna.se  😉

Adjöss och Goodbye är ju fel rubrik – HÄNG ME!! passar bättre ->

ptkvinna.se glöm aldrig det 😀

bild-502

Postad: 21 juni, 2015 Av: Carolins träning Kategori: Blogginlägg | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)