Carolins träning

Magträning Fondastyle

Postad: 31 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: , | 2 kommentarer

På med benvärmarna, här kommer en riktig klassiker! Idag blir det inte lika mycket flås, inget hoppande upp och ner, inga brännande lår men brännande magmuskler kommer ni inte undan 🙂

Armbåge till knä

Sitt på golvet på den bakre delen av baken, rotera överkroppen långsamt och kontrollerat så att höger armbåge når utsidan på vänster knä. Rotera till andra sidan och gör om och om och om igen. Så många gånger som ni orkar, 3 set.

ps. Tack Micha för hjälp med bilderna

Vi hörs på facebook under dagen 🙂

bild-69

bild-70Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt