Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Carolins träning

Stoppa pressarna – jag har bakat!!

Postad: 3 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Kost | Etiketter: , | 6 kommentarer

Det händer inte ofta men nu har jag fått tre påsar med Orka Surdegs brödmix av Frida, en före detta kollega. Det var så enkelt att till och med jag fixade det 😉  Jag har faktiskt jobbat på ett bageri  och på ett smörgåscafé  i min ungdom. Det tog död på min karriär i köket är jag rädd.

Jag äter nästan aldrig bröd, det kan ju också vara en anledning till att det bakas så sällan. Detta måste jag i alla fall provsmaka. Återkommer med en recension..
Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt