Carolins träning

I´m looking good, I can do anything….

Postad: 24 september, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Mentalt | Etiketter: , | Kommentera

Det finns ett helt underbart klipp på youtube på en liten tjej som står framför badrumsspegeln och öser superlativ över sig själv och sitt liv- ”I´m looking good, I like my haircut, I love my house….”

 

Alla behöver vi peppas upp ibland, om inte omgivningen räcker till får vi se till att göra jobbet själva. Testa – ställ dig framför spegeln och beröm dig själv. Känns urlöjligt första gångerna men det funkar. Själv gör jag det på engelska med samma moves som den lilla tjejen på youtube. Om inte annat blir jag på toppenhumör. Är humöret på topp presterar jag bättre och om jag misslyckas kan jag även ta det bättre.

 

”I´m looking good, I can do anything….”Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt