Carolins träning

Inspirerad!

Postad: 28 september, 2014 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Hälsa, Kondition, koordination, Kost, Motivation, Personlig Träning, styrka, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera

Medan brorsan var sitt allra bästa i Lidingöloppets backar under gårdagen, så var jag på Be Wise – PT konvent som Concept Education höll i Jönköping.

En dag fylld av träning och föreläsningar. Lite nytt och lite god repetition 😀 Jag gick på två pass  med Seth Ronland, Årets PT 2011 och jag har nu vridit varenda led i kroppen i all väderstreck samt hoppat högt, långt, åt all håll och kanter på både ett och två ben. Jag har testat en väldans massa träningsredskap och jag har äntligen fått klättra – på riktigt 😀

bild-475

Görskoj och inte alls så svårt som jag trott 😀

Näringsfysiologen och författaren Kristina Andersson höll två föreläsningar. Hon är ju något av en idol då hon säger precis allt det där som jag brukar säga –

  • Välj rena råvaror
  • Tillaga varsamt
  • Överät inte
  • Variera
  • Undvik hårt processad mat
  • Undvik tillsatt socker

Och NEJ – man blir inte fet av frukt! Chips, godis och skräpmat ger den effekten…. Bra tjej det där 😉

Lite småöm både här och där men nöjd med dagen. Jag vann ju dessutom tävlingen!! Nä, jag hoppade inte högst och jag klättrade förmodligen inte snabbast och vred nog inte på kroppen på det mest graciösa sättet  – JAG VANN INSTAGRAMTÄVLINGEN!

Presentkort på valfri utbildning på Concept Education 😀

Flitig instagrammare får pris – ÄNTLIGEN 😉

 

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt