Carolins träning

En helt obetalbar känsla….

Postad: 13 augusti, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, envishet, Fritid, Hälsa, Högintensiv, Kondition, konditionsträning, Kost, Löpning, Mentalt, Motivation, Okategoriserade, styrka, Tankar, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , | Kommentera

I lördagskväll när vi satt vid middagen efter en dag full av träning, pratade vi givetvis om en hel massa saker, vissa saker lämpar sig i tryck andra inte 😉 Vi var riktigt trötta och sneglade på klockan redan strax efter 20:00 om det var okej att gå och lägga sig, inte för att vi hade tråkigt på något sätt utan på grund av känslan med stort K.

Vi satt där och upplevde den helt obetalbara Känslan av att –

  • Ha kört skiten ur oss. Tränat oss så där riktigt, riktigt trötta 😀
  • Varit riktigt dyngsvetta och dessutom skapligt skitiga 😀
  • Känt hur endorfinerna formligen sprutar i kroppen 😀
  • Därefter badat i avsvalkande sjö 😀
  • Duschat länge och varmt och tvålat in sig både en och två gånger 😀
  • Blivit så där riktigt tokhungriga som man blir av att träna hårt och länge 😀
  • Ätit god, nyttig mat tills man blir alldeles lagom mätt 😀

DEN känslan…. Helt obetalbar….Att må så himla bra…LYCKA!!!

Vi njöööt i fulla drag. Trötta som tusan men på ett helt fantastiskt härligt sätt 😀

Tillfreds, rofylld och just lycklig på ett sätt som man inte kan uppnå på annat sätt än just så..

Den känslan ser jag till att känna av flera gånger i veckan. Senast i går morse – härlig och tuff löpning längs med Vättern som avslutades med ett dopp i fullt löparställ och sen tokgod frukost. Vardagslyx delux 😀

Samtidigt som jag är oerhört tacksam för att jag fattat grejen och att så många andra gjort det kan jag inte bli annat än lite ledsen – Tänk vad många som aldrig upplevt just den känslan! Att träna sig riktigt sketaslut och fått känna på hur endorfinerna pumpar. Att bli så där riktigt hungrig pga att man förbrukat rikligt med energi och sen få fylla på med god och bra mat.

Vi som upplever det får se till att fortsätta att vara goda ambassadörer för det aktiva livet, även om det inte alltid mottas positivt.

Men det handlar ju om att njuta fullt ut av livet, det är ju nåt man vill att alla ska få uppleva. Livsnjutning som bara är ett tufft träningspass bort… Svårare än så är det ju inte 😉

bild-447

Vardagslyx delux en helt vanlig tisdagsmorgon 😀

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt