Carolins träning

Payback time…!

Postad: 5 juni, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Jobb, Klienter, Personlig Träning, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , | Kommentera

Jag säger ofta att jag världens bästa jobb och det har jag verkligen! Personlig träning handlar om att anpassa träningen till varje enskild individs förutsättningar och mål. Har man ett brett spektra av PT klienter  gör det arbetet väldigt varierande. Det har jag 😀

Helena är en av dem…

bild.PNG

Ni ser, en riktig tuffing som jag behandlar därefter. I går betalade hon tillbaka…

Jag fick uppdraget av PT Kvinna att göra ett reportage där jag testar en träningsform och då föll valet på Extreme Fit Boot Camp där Helena är instruktör. Hur tänkte jag?! 😮

Tog med mig Elin som tränat i ett halvår och som är med på mina Cirkelträningar på e3. Hon fick vara min testperson som “vanlig människa”.

För att riktigt skapa stämning så valde vi givetvis en regning kväll. Uppvärmning genom att springa upp och ner för Tjustkullebacken varvat med armhävningar, utfallshopp, plankan och lita annat smått och gott gjorde dock att regnet kändes rätt skönt efter en liten stund.

Därefter följde cirkelträning med egen kroppsvikt och bil/traktordäck som främsta redskap. Grymt kul pass där alla kan vara med! Det är det som är så häftigt med träning med egen kroppsvikt- det är rättvist och alla övningar kan göra både lättare och svårare.

Kan väl tycka att det var väl mycket fokus på min prestation.. Hon är en riktig bitch den där Helena och det kändes ju helt fel när hon står och skriker på mig – det ska ju vara tvärtom!

bild 1-3

Elin skötte sig utmärkt och fixade allt galant. Hon kör ju min cirkelträning 😉 Men detta skitigare, blötare, annorlunda och grymt kul!

Mer om detta i reportaget i PT Kvinna nr5. Men missa för tusan inte nr3 som är ute nu och nr4 som kommer snart 🙂

bild-415

Kan väl tillägga att Instruktör Martin inte heller är nån mespropp. Ett litet strypgrepp var det minsta han förtjänade 😛

Och JA- jag är öm lite här och där i dag kan jag meddela 😉

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt