Carolins träning

PT Dagar & Fitness Festival

Postad: 1 december, 2013 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Hälsa, Kondition, Kost, Motivation, Träning | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Fredag och lördag tillbringades i Göteborg på PT Dagar och Fitness Festival. KUL! Även om programmet i ärlighetens namn var av lite blandad kvalitet.

Hela fredagen var späckad med föreläsningar. Två var GRYMT bra och jag har helt klart skaffat mig en ny idol- Michail Tonkonogi. Har tipsat om hans böcker förut men har aldrig hört honom föreläsa. Galet bra på att förklara svåra saker på ett sätt att alla fattar plus en hel del humor. Han hade ytterligare en föreläsning på lördagen och den var minst lika bra. En idol sedan länge är Jacob Gudiol, även han brände av en kanonföreläsning. Lovar att återkomma om dessa föreläsningar under veckan..

Under lördagen var det blandat med föreläsningar och workshops, missade förmiddagen då jag satt i möte med kollegor från Personal Training School vilket i och för sig var nog så trevligt och givande.

Hann även med lite mingel på Fitness Festivalen- en galen blandning av folk, milt uttryckt. Träffade dock på några favoriter-

bild-328

Min BFF Paolo Roberto var givetvis på plats 😀 Största missen denna helg att jag inte kunde vara med på hans pass. Är dock inte så sliten idag- ett plus 😉

bild-325

Ni som vet vem jag är gift med vet att jag gillar kaxiga och lite dryga män. Träffade på en lite längre variant – Patrik Sjöberg, vi konektade direkt 😀

bild-329

På tal om dryga män träffade jag även på min forna lärare Martin Brunnberg från Pauluns Näringscenter. På den tiden som han var min lärare hade jag lång blont hår. Han anser att min nuvarande frisyr är oseriös 😮 Hpmrfh!? Och det ska komma från en vuxen karl med hästsvans?! Till och med finansministern har ju fattat att det är passé..

Skippade hans föreläsning efter denna grova kränkning och roade mig på annat sätt 😀

bild-327

Ja, tänk så roligt man kan ha det med en stång. Tror dock inte att nåt karriärsbyte är på gång. Har inte nån direkt fallenhet för detta 😀

En grymt kul helg med nya och gamla bekantskaper. Har fått lära mig lite nytt, fått gamla kunskaper bekräftade, fått pröva på lite och sett lite nytt.

Bara det att får hänga med fantastiska kollegor gör det klart värt att lämna vardagsbubblan.

bild-326

Full rulle! PT Pejv var nominerad till Årets PT, Lisa Kaptein Kvist vann 2010, Mimmi håller på att tenta av och jag, jag väntar spänt på att ni ska nominera mig till Årets PT 2014 😉

Ser ni håven…?

😀

 PT dagar i Göteborg

Postad: 9 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Kost, Motivation, Okategoriserade, Styrketräning, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera

I samband med Fitnessfestivalen är det PT dagar i Göteborg.Två dagar av inspiration! Årets PT dagar måste sammanfattas som KANON! Mycket bra föreläsningar under fredagen och kanonbra workshops under lördagen.

Bästa föreläsningarna stod Mårten Nylén och Fredrik Paulún för. “Hur man skapar extrema resultat” var temat för Mårtens föreläsning, ett tema som han direkt ändrade till “Hur man skapar det BÄSTA resultatet” mer passande skulle jag vilja påstå.

“Bygg muskler, öka uthålligheten och bränn fett” var temat för Paulúns föreläsning. Välj kvalitet skulle man kunna sammanfatta hans budskap. Han pysslar inte med flumflum utan har bevisad fakta i ryggen för alla sina påståenden. Hans LCHQ är ingen diet eller metod utan ett enkelt sätt att äta för optimal hälsa, då kommer de övriga resultaten på köpet.

Efter att ha suttit still stora delar av fredagen kändes lördagens workshops  extra bra.

Universal Funktion som första pass med bland annat 100 burpeesar i 25 olika vaianter!

Olympisk lyftning med Jimmy Gyllenhammar, innehavare av typ alla svenska rekord.

90 min Cross Fit med Paolo Roberto….!

och sist men absolut inte minst Cirkelträning med Pernilla & Mats från Personal Training School.

Vilodag i dag….

Paolo är en elak typ

 

 

 

Mycket kul att pröva på på mässan

Pernilla & Mats på Personal Training School är inte så snälla & söta som de ser ut…Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt