Carolins träning

Något mindre vis…

Postad: 23 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Kost, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera

Att en rackarns tand kan ta så mycket energi! Det där är ju inte riktigt sant- nu är det bara en grop kvar av tandeländet. En visdomstand mindre och jag är alldeles sned i ansiktet. Hoppas verkligen att bedövningen släpper…..!? Jag har två fotograferingar inbokade nästa vecka och det vore trist om vi blir tvungna att retuschera bort hela ansiktet tycker jag.

I övrigt har denna veckan varit synnerligen energigivande. Nya klienter, nya medlemmar på gymmet och nya uppdrag.

I går kväll var det Närigslivsträff i Nässjö och jag fick förmånen att prata om värdet av att satsa på friskvård för sin personal. Många företag erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag, vilket är jättebra. Tyvärr är det ofta så att de som bäst behöver det inte utnyttjar det. Det ligger alltid på individens ansvar att ta hand om sin hälsa men de kan behöva hjälp att ta det ansvaret. Det räcker sällan med ett gymkort till billigt pris. Kunskap är det som behövs! Kunskap om den egna fysiska statusen, hur det påverkar dem och att ge dem redskapen för att kunna göra en förändring. Det handlar både kost, träning och motivation. Resultatet – piggare, friskare, gladare och högpresterande, lojal personal 😉 Runt 200 personer från jag vet inte hur många företag, var närvarande.

Trevlig kväll! Fick dessutom två färska humrar som tack. Gissa om jag var populär när jag kom hem 😉

Fredagsmyset är givet! Små bitar som tuggas på höger sida lär det bli för mig…

Jorå, det har blivit fredagsfys också om någon undrar… I morse fick jag vakna till på trappmaskinen. Svettigt och jobbigt, precis som det ska va 😉

 

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt