Carolins träning

Årets bästa augusti…

Postad: 1 augusti, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Jobb, Kondition, konditionsträning, Kost, Motivation, Okategoriserade, simning, styrka, Tankar, Träning, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera

…det är jag helt säker på att det blir 😀

En hel tredjedel kvar av sommaren! Den ska utnyttjas väl. Jag började dagen starkt – starkt kaffe i solskenet. Min morgonkaffesutsikt kan man inte klaga på…

bild-441

Sen fortsatte det starka spåret med ett synnerligen bra styrkepass på gymmet. Det går bra nu 🙂

Jag har ju fortfarande lite semester och resten av dagen jag mest bara haft just det. Några tupplurar i solen. Läst lite bok….

Okej, jag pillat med lite jobb också. Det drar ju igång snart… Semestertiden lider mot sitt slut och då är det många som vill “ta tag i livet” igen. Jag också. Inte när det gäller mat- och träningsvanor, men på andra sätt.

Jösses vad jag är bra på att göra just ingenting numera! Jag njuter verkligen av det men det håller ju inte i längden. Näpp, snart dags att kamma till sig, kavla upp ärmarna och börja jobba på riktigt igen 😉

Hade tänkt avsluta denna första dag i augusti med att ta tag en annan sak också – simträningen. Sommarsatsningen som inte riktigt tagit fart om man säger så…

Gick sådär. Tog typ baddaren. Svinkallt och jag som lämnat våtdräkten hemma på galgen för det har ju varit så varmt innan.

bild-442

Använde i allafall min finfina klocka – Suunto Ambit2. Ni ser, hela 10sek var jag igång. Försökte kompensera detta misslyckande med förra sommarens projekt – Fulyoga.

Två dåliga, kan det bli en bra tros?

Tror bestämt att det får bli en crawlkurs under under hösten om det ska bli nåt bra av det här… Som sagt, snart dags att kamma till sig och kavla upp ärmarna. Men nu är det fredag och några semesterdagar kvar. Jag säger som min bror brukar säga – “Det jag inte gör idag slipper jag göra om i morgon” 😉Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt