Carolins träning

Golvad på Hälsomässa…

Postad: 28 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, konditionsträning, Kost | Etiketter: , , | 2 kommentarer

Tillbaka på Småländsk mark 🙂

Hälsomässan i Ystad var en riktig succé! Massor med folk och Carolina som anordnar den ska ha massor med beröm! Hon driver till vardags Hälsokraftbutiken i Ystad, har två små flickor och egentlige alldeles fullt upp som det är- helt grym tjej det där.

Min insats på mässan bestod av kroppskompositionsmätningar och att bidra med träningstips för hemmabruk. Ystadsborna var lite blyga första kvarten men sen var det full rulle hela kvällen.

golvadNär jag ser bilbevisen på vad jag höll på med kan jag inte annat än fundera på vad jag egentligen har för yrke  😉

begrhagenTräffade min gamle chef, Berghagen look a like- Roffe Backenhall och en massa andra bekantingar. Missade att ta kort på Carolina…dåligt av mej.

HälsomässaEn välbesökt mässa som ni ser 🙂

Efter en löprunda längs med havet drog jag hem igen- nu dags för Kom i Form kurs med kolhydrat på schemat. Bra dag   🙂EHT- Effektiv HemmaTräning

Postad: 27 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Cirkelfys, föreläsningar, Hälsa, Jobb, Träning | Etiketter: | Kommentera

61 min cirkelfys- check! Grymt bra start på en lång och, alldeles säkert, rolig dag!

I eftermiddag drar jag till Ystad för att prata och visa EHT- effektiv hemmaträning alltså. Bokstavskombinationer är ju väldigt poppis just nu… 😉

Lite gummiband, yogamattor och pilatesbollar har jag som hjälpmedel. En rapport från mässan lär dyka upp under morgondagen.

Fick nedanstående råd från Personal Training School härom dagen och deras råd följer jag slaviskt. Idag spottar jag ut tuggummit kan jag lova 🙂

563183_472065256180045_1066053404_nSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt