Carolins träning

Min kompis Kroken

Postad: 6 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Hälsa, massage, Träning | Etiketter: | 5 kommentarer

Som massör knådar jag många stela, ömma nackar och ryggar. Det är dock svårt att göra det på sig själv. Jag brukar gå till en bra massör med hyfsat jämna mellanrum men ibland behövs det hjälp NU- då har jag min kompis kroken. En mycket enkel uppfinning, finns i trä, plast och metall. Ett enkelt sätt att ge sig själv en behandling i väntan på en ny massage tid. Finns att köpa i hälsobutiker.

 

bild-126

Lite öm i nacken hindrar inte att man kan ha spring i benen eller hur?! Dagens EHT tips-

Burpees

Utfall m rotation

Sidoutfall

Knäböjshopp

Utfallshopp

5 övningar, 5 varv, antal repetitioner efter förmåga.

En kort vila mellan varje varv och benen är garanterat möra 🙂

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt