Carolins träning

Magic Mushroom….!

Postad: 31 maj, 2015 Av: Carolins träning Kategori: Blogginlägg | Etiketter: , , | Kommentera

Det kom ett paket på posten härom dagen….

bild-540

Det händer att jag får testa lite olika grejer och nu är det alltså dags för lite coola svampdrycker, om de är magiska? Tror jag då rakt inte 😉

Med en nyligen knäopererad och därmed morfinrusig man härhemma känns det inte mer än rätt 😉 Nja, nu verkar dessa produkter inte utlova några liknande effekter men kaffe gillar jag ju och ginseng har jag testat med framgång förut.

Två uppiggande varianter och en kakaohistoria som ska vara rogivande. Kan inte riktigt bestämma vad jag är i mest behov av.

Den lite kortare informationen lyder enligt nedan, direkt saxat från mailet från Four Sigma Foods, jag fick innan leverans ->

“Cordyceps är en fysisk prestationshöjare som är utmärkt att ta både före eller efter ett träningspass eller då man helt enkelt bara vill ha lite mer energi (dock inte frågan om någon som helst doping). En påse innehåller även lite ginseng som har visat sig fungera jätte bra tillsammans med cordycepsen. Den kan drickas som ett te, dvs en påse och 2-3 dl varmt vatten, eller kan man t.ex. sätta i smoothien.

Ideén till mushroom kaffet kom dels från att vi i teamet ofta blandade ner vårt svamppulver i kaffet. De basiska svamparna neutraliserar de ibland rätt sura kaffet. Dessutom gör Cordycepsen att man slipper de där kaffedipparna som brukar komma ett tag efter man druckit sitt kaffe. För att höja upp det ännu mera är Chaga tillsatt för att bl.a. balansera ens immunsystem.

XOCO Blue är kakaopulver med svampen Reishi i (samt kanel och kardemumma). Den är tänkt som en “chockladshot” på kvällen eller om man behöver lugna ner sig lite. Till en påse behöver man inte mer än 1 dl varmt vatten eller varför inte varm nöt-eller kokosmjölk. Reishi är drottningen av läkesvampar och har både en lugnande effekt samt balanserar ens hormonnivå.”

Jag har inte läst alla bifogade studier, jag är dock av naturen skeptiskt lagd men jag ska testa.

Har ju varit på Jamaica ett par gånger och där, där har jag  då aldrig vågat testa på deras “Pure, natural, magic mushrooms” . Återkommer med rapport!

 

Mer info på -> http://www.foursigmafoods.com och om jag fattat det hela rätt så säljs i alla fall Mushroom Coffee i hälsobutiker sen tidigare..Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt