Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Carolins träning

Heta tips till Påskbuffén

Postad: 17 april, 2014 Av: Carolins träning Kategori: Fakta, Hälsa, Kost | Etiketter: , , , , , , | En kommentar

Fick hem senaste numret av Womens Health i går och läste en intressant grej. Kolla in bilden nedan –

bild-385

Att vi äter med ögonen är sen gammalt men att den mat vi ser först påverkar valet vi senare gör så pass mycket.  Här är exemplet en frukostbuffé men jag tänker osökt på Påskbufféerna som närmar sig 😉

Fullt med grönsaker innan maten och fullt med frukt innan dessert och godisäggen 😀

På tal om ägg – ÄT ÄGG!!

Varför?

Ägg kan vara, nä jag drämmer till med ÄR – världens bästa livsmedel! Det innehåller i alla vitaminer utom C-vitamin. Det innehåller mineralerna zink och magnesium och spårämnet selen. Ägg är en förnäm källa till protein och innehåller en perfekt blandning av de olika aminosyrorna. Ett normalstort ägg innehåller ca 5 gram fett varav 40 procent är enkelomättat. Ägg är inte bara gott, det är nyttigt också – Ät ägg! Välj ekologiska ägg både får din och hönsens skull.

Ät ett hönsägg före varje chokladfylld äggvariant du är sugen på så kommer den här Påskhelgen att bli din hälsosammaste någonsin 😀

bild-386-2

Påskmaten kan vara både god och nyttig – bästa kombon alltså 😀

Mer tips hitter du här -http://kurera.se/4-nyttiga-favoriter-pa-paskbordet/Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt