Carolins träning

Bok/Julklappstips!

Postad: 13 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fakta, Hälsa, Kondition, Kost, Läsning | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Dagens morgonpass på crosstrainern förgylldes (läs fördrevs) med hjälp av Bosöns Kokbok. Inga tunga fjät här alltså 😉

Den kom som en överaskande tidig julklapp på posten igår. Hade glömt att jag beställt den 🙂

Petra Lundström, en av Sveriges bästa nutritionister (fil kand i Fysiologi och fil mag i Nutrition) har skrivit boken tillsammans med Emma Lindblom, även hon med en gedigen meritlista.

Petra var för övrigt en av mina lärae då jag läste till Kostrådgivare.

Bosöns Kokbok är ingen vanlig kokbok, då hade jag förmodligen inte läst den… En stor del av boken innehåller fakta om matens funktion för hälsa och prestation. Kanonbra för både elitidrottaren och för den som inte tränar alls. LÄS!

Obs! Klockan på Crossen går fel, morgonträningen bedrevs mycket tidigare….just so that you know 😉Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt