Carolins träning

Det är dags för fredagsfys- igen!

Postad: 8 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: | 2 kommentarer

Japp, då var det fredags igen! I dagens övning är det dags att använda benen. Utfall är en galet bra övning som kräver koordination, balans och styrka. Nu lägger vi till ett moment- rotation i bålen.

Utfall med rotation

Ställ dig med fötterna med axelbretts avstånd, spänd i magen och rak i ryggen. Ta ett stort kliv framåt, med tyngdpunkt på främre hälen böj benen så att du har en rak linje mellan axel, höft och bakre knä. Samtidigt som du ett kliv fram med höger ben roterar du överkroppen åt höger, rak rygg inget hukande framåt nu! Med tyngden framför allt på högerbenet återgår du till startpositionen och gör om samma sak på vänster sida. Håll en vikt av något slag i händerna för extra utmaning, hoppa över det om du är osäker. Så många kliv du klarar av med bibehållen stabilitet i bålen, 3set.

Lycka till!!

Obs! Kommentera på Kureras facebooksida under dagen. Priset till mesta utamanare kommer allt närmre….

bild-79bild-91

bild-79

bild-78

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt