Cecilia Ehrling

Jultider!

27 december, 2014 | Kommentera (0)

Hejsan!

Ledsen för lång frånvaro men nu är jag tillbaka.

Veckan innan jul spenderades med min mamma på Kap Verde. Tanken med resan var att bara vara och vila upp oss. Vi solade, badade, läste och åt en massa gott. Inga krav utan bara kvalitetstid tillsammans.

På hotellområdet fanns det en gigantisk pool med bl.a. en bar i poolen.

bild-15

Kap Verde är en liten ö som ligger utanför Afrika och som livnär sig på turismen, därför så finns det inte så mycket mer än olika hotellkomplex på ön.

Efter resan åkte vi direkt hem till min Pappa och min bror i Gävle för att fira jul.

God fortsättning!

Kram Cissi

 

 

 

Postad: 27 december, 2014 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Fritid | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)