Cecilia Ehrling

Nyår och magsjukan

7 januari, 2015 | Kommentera (0)

Hejsan!

God fortsättning på er alla. Hoppas ni har haft en trevlig start på det nya året. Detta nyår spenderades med goda vänner ute i ett stort hus utanför Stockholm. En lugn kväll med mycket skratt, god mat och plask i badtunna. På kvällen åt vi en härlig buffé med massor av läckerhet som hummer, löjrom, moule frites och räkor bl a.

Själva nyårsdagen tog vi det väldigt lugnt och bara var hemma i huset och kikade på tv. När jag väl kom hem på kvällen kände mig trött och gick och lade mig tidigt. På morgonen vaknade jag med ett illamående och började snabbt att kräkas som gris. Var det influensan eller matgiftning? Ingen aning med det blev två dagar i sängen med feber och den röda hinken vid min sida samt ett marathon av filmer och serier. Det händer väldigt sällan att jag är magsjuk men du gäller det att äta sådant som är skonsamt för magen. Min första måltid blev spenatsoppa som är både gott, nyttigt och fullt med bra grejer. Detta är även något som jag brukar äta till vardags när jag är frisk.

Nu är jag äntligen pigg och redo för 2015 och idag är det första arbetsdagen.

Kram på er!

 

 

Postad: 7 januari, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Fritid | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)