Cecilia Ehrling

Rutiner och vardag!

14 januari, 2015 | Kommentera (0)

Äntligen är man ingång igen. Vem älskar inte att komma tillbaka till rutiner, ordning och reda i vardagen. Att ha ett mål med dagen, sköta mat, träning och sömn.  För att jag ska må bra är alla dessa bitar viktiga. Tränar jag inte slarvar jag med maten och har svårt att sova.

bild-18

Mitt träningsupplägg just nu är att jag tränar tre dagar på rad och sen vila jag en dag och sen på det igen. Jag börjar lite försiktig med löpning, 7km och sen ökar jag till 10km nästa tredagars intervall. För mig är detta ett perfekt upplägg.

Imorgon tänkte jag dela med mig av min supergröna smoothie till er.

 

Kram

 

 

 

Postad: 14 januari, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Fritid, Löpning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)