Cecilia Ehrling

Ingemar Stenmark

25 januari, 2015 | Kommentera (6)

Hej!

Nu har jag äntligen fått min partner för årets upplaga av Let´s Dance. I år har jag fått äran att få dansa med legenden Ingemar Stenmark.

 

En riktig vinnarskalle som inte kommer att ge sig i sista stund. Jag kan lova att det kommer att bli mycket träning. Nu har vi tränat i en vecka och Ingemar har hunnit prova alla danser som vi kommer att dansa i programmet. Är väldigt glad att jag fått Ingmar som partner, han är så oerhört snäll och även lite blyg. Imorgon kör vi en sista träning på en vecka sen åker Ingemar bort på skidresa och jag åker på dansbandsveckan på Cinderella för att jobba.

Kram på er!

 

 

Postad: 25 januari, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Cinderella, Dans, Jobb, Let's dance | Kommentera (6)

Det finns 6 kommentarer:

Ingemar Stenmark

 1. R-M skrev den

  Skoj! Jag kommer att heja på er i Let`s dance! 😀

 2. MayBritt skrev den

  Håller tummarna, lika mycket som när det var tävling i slalom

 3. Gert skrev den

  Kanon! Ni var bäst …Stenis har varit min absoluta favorit sedan han började (jag är 65…både jag o syrran röstade på Er per sms.
  Stenis…den bäste genom tiderna allllla kategorier / Lycka till

  • Cecilia Ehrling skrev den

   Ohhh, tack snälla! Vi ger järnet och kommer att kämpa hårt!

 4. Gert skrev den

  Försök bara få Stenis lite mindre blyg…släppa loss 🙂
  Ni dansar jättebra ihop :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)