Cecilia Ehrling

Dansbandskryssning!

3 februari, 2015 | Kommentera (0)

Hejsan!

Eftersom min danspartner hade en skidresa inplanerad förra veckan passade jag på att åka på jobb. Hela förra vecka var det dansbansvecka på Cinderella. Tillsammans med Tony Irving och två andra buggpar genomförde vi dansundervisning och show. Under hela veckan genomförde vi sex båtturer.

 

bild-21

Ganska skönt att komma iväg från vardagen och bara jobba några få timmar på båten och sen inte tänka på så mycket mer. Hemma väntar träning, jobb och en flytt….full fart kan man säga.

show

Nu längtar jag till premiären.

Kram

 

Postad: 3 februari, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Allmänt, Cinderella, Dans, Let's dance | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)