Cecilia Ehrling

Min och Ingemars första dans…

13 februari, 2015 | Kommentera (4)

Hej!

Äntligen fick vi veta våra två första danser till program ett och två efter att ha provat på alla tio danser under snart en månad och nu kan vi äntligen börja träna lite mer strukturerat.
Inte nog med att vi fick veta danserna, vi fick även musiken.

Tyvärr får jag inte berätta vad det blev men vi är väldigt nöjda och vår första dans passar Ingemar väldigt bra. Kan ge en ledtråd, vi dansar en lugn och vacker dans till en stor svensk artist.

Ingemar stenmark och cecilia ehrling repeterar

Ingemar stenmark och cecilia ehrling selfie

 

 

 

Provade även min första klänning och jag måste säga att jag älskar den…. den är så mycket jag.

klänningar

En vanlig dag på Let´s dance kan så ut så här:

Vi börjar träna kl 9.00 och kör sedan till ca 10.30 för att sedan ta en liten fikapaus. För mig blir det då oftast kaffe och en frukt och för Ingemar blir det frukt eller någon kaka. Sedan tränar vi på till kl 12 då vi sedan bryter för en lunchbreak. Vi tar oftast en hel timme och bara varvar ner och sitter och pratar med de andra deltagarna i programmet. Både jag och Ingemar gillar bra och nyttig mat och oftast blir det en matig sallad eller lax med avokado och keso. Efter det tränar vi sedan på till ca 15-16. Emellanåt brukar vi ibland pausa för inspelning för inslag.

 

gruppfoto lets dance ingemar stenmark och cecilia ehrling nanne grönvall mfl

 

 

Ingemar stenmark på balansboll

 

Är det något ni läsare undrar över? Ställ lite frågor så svarar jag på dem.

Trevlig kväll!

 

Postad: 13 februari, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Dans, Jobb, Let's dance | Etiketter: , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Min och Ingemars första dans…

 1. Inga skrev den

  När ska programmet köras i TV?

 2. Katta skrev den

  Hej. Underbar vit klänning ni har på er i reklamen. Vilket märke är det? Lycka till! Mvh Katarina.

  • Cecilia Ehrling skrev den

   Det var inte jag i reklamen. Klänningen är en special sydd dansklänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)