Cecilia Ehrling

Power Day!

14 februari, 2015 | Kommentera (0)

Förra helgen hade jag äran att få presentera två dansklasser på ett stort nytt träningsevent, Power Day ute på Lidingö. En dag fullsmockad av olika typer av träning och föreläsningar. Kvinnan bakom detta event är Leila Söderholm, en otroligt kunnig och inspirerande kvinna.

roh2

Passen som jag höll under denna dag var 70-tals disco och ett jivepass.

ro

Alla 240 deltagare gav järnet och öset verkligen i båda passen och efteråt lämnade jag Lidingö med ett leende på läpparna.

Alla som jobbade på eventet blev kittade med härliga ny kläder från Röhnish.

ro1

 

Återkommer gärna nästa år igen.

 

Postad: 14 februari, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Allmänt, Dans, Danskurser, Jobb | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)