Cecilia Ehrling

Ny vecka, ny dans! Nio ska bli åtta… Scary :)

2 mars, 2015 | Kommentera (2)

vinjett_stehrling_nedrakning

Nedräkningen är över, säsongen är igång!

stehrling_dans

 

Vilken premiär, tack för alla fina kommentarer och röster. Nu laddar vi om för ny vecka och en ny dans! 🙂

På fredag är det dags för en jive och Ingemar kämpar på. I denna dans jobbar vi på att få honom att le. Det är en stor skillnad i karaktär och tempo denna vecka från förra. Just nu känns det väldigt bra!! 🙂

 

stenmark ehrling selfie

Nio ska bli åtta! Nervöst och spännande! 🙂

lets dance gruppfoto

 

Kram,
Cissi och Stenis
#stehrling

 

Postad: 2 mars, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Let's dance | Etiketter: , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Ny vecka, ny dans! Nio ska bli åtta… Scary :)

  1. R-M skrev den

    Ni är bäst! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)