Cecilia Ehrling

Fredag den 13:e och tango

13 mars, 2015 | Kommentera (0)

Hej!

Nu var det dags igen för sändning. Veckorna springer i väg och nu blir det tredje programmet i kväll. För första gången har vi haft kort om tid att sätta dansen, bara 4 dagar. När vi går vidare på fredagen får vi våran dans och låt, sedan har vi till på onsdag att sätta och lära oss den för att sedan visa upp den för produktionen och pressen i studion. Timmarna är knappa då det ska tränas, filmas och provas kläder.

14624_10153083507181327_6315343737212030183_n

Ikväll startar vi som par nummer 6. Vi dansar tango till den fantastiska låten Geronimo.
* Glöm inte att rösta, ring 099-414 06 eller Sms INGEMAR till 72400.

Titta även på starten av programmet – Vi kommer att göra en fantastiskt öppningsnummer!

Stor kram 🙂

Postad: 13 mars, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Blogginlägg, Dans, Jobb, Let's dance, Nöje | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)